Chelsea pyrkii vapauttamaan floppihankinta Tiemoué Bakayokon sopimuksestaan hänen AC Milan -lainansa osoittauduttua täydelliseksi katastrofiksi.

28-vuotias keskikenttäpelaaja on juuttunut San Siron penkille, kun Milan yrittää vältellä 13 miljoonan punnan arvoisen ostoklausuulin aktivoimista kaikkine voimineen.

Ranskan A-maajoukkueessa kertaalleen esiintynyt Bakayoko ei ole pelannut Milanille toukokuun jälkeen, koska Milanin tavoitteena on estää häntä saavuttamasta 15 ottelun rajapyykkiä, mikä laukaisisi hänen kaksivuotiseen lainasopimukseensa liitetyn ostoklausuulin.

Tilanne on Bakayokon kannalta karu, sillä Milanilla tai Chelsealla ei ole kummallakaan kiinnostusta pitää häntä kirjoillaan.

Lontoolaisseura neuvotteleekin parhaillaan kummankin sopimuksen purkamisesta, sillä se auttaisi myös sitä palkkakulujen pienentämisessä.

Bakayokon nykyinen Chelsea-diili ulottuisi vielä kesään 2024, joten sen purkaminen tarkoittaisi merkittävää säästöä hänen 9 miljoonan punnan vuosipalkkansa kohdalla.

Chelseasta ja Milanista poistuminen antaisi Bakayokolle itsellekin tuoreen tilaisuuden elvyttää uransa sen jälkeen, kun hän epäonnistui vakuuttamaan Chelseassa, jonne hän siirtyi AS Monacosta 40 miljoonan punnan arvoisella kaupalla vuonna 2017.

Jotkut Serie A:n pikkuseurat, kuten Monza, ovat yrittäneet kaapata Bakayokon Milanista itselleen, mutta hänen palkkavaatimuksensa ovat viime vuosina pelottaneet kaikki kosijat pois.

Lähde: London Evening Standard

LUE MYÖS: