David Moyes syyttää Manchester Unitedia heikosta tiedotuksesta ennen kevään 2014 potkujaan seuran managerin pestistä.

West Hamia nykyisin valmentava Moyes, 59, erotettiin vain 10 kuukautta saapumisensa jälkeen. Skotlantilainen oli jättänyt edellisenä keväänä Evertonin korvatakseen eläkkeelle jääneen valmentajalegenda Sir Alex Fergusonin.

Moyesin mielestä Unitedin entinen toimitusjohtaja Ed Woodward ei tiedottanut hänelle johdonmukaisesti potkuista. Sen sijaan valmentaja sai lukea erouutisensa mediasta.

– Minä uskon, että huonotkin uutiset täytyy pystyä välittämään eteenpäin. Varsinkin jos johdat Manchester Unitedin kaltaista suuryritystä. Jos sinulla on yhtään tyylitajua, huonot uutiset on pystyttävä välittämään hyvällä tavalla, Moyes arvosteli entistä seuraansa Youtube-haastattelussa liikemies Steven Bartlettin kanssa.

– Minusta tuntui, ettei minulle kerrottu silloin kovinkaan hyvin potkuistani. Se olisi voinut toimia paljon paremmin ja helpommin. Jos työskentelet yhdelle maailman suurimmista urheiluseuroista, silloin toivoisi että asiat pystyttäisiin tekemään oikealla tavalla.

– Minä kuulin potkuistani median kautta. Yritin selvittää ja ottaa yhteyttä, miksi emme pystyneet tapaamaan, mutta se ei koskaan toiminut. He soittivat minulle päivää myöhemmin ja silloin koko maailma tiesi siitä jo minua ennen.

Moyes on tällä hetkellä paineen alla West Hamin peräsimessä. Lontoolaisseura on putoamisvaarassa tasapisteissä sarjajumbo Southamptonin kanssa.

LUE MYÖS!