West Hamin manageri David Moyes on paljastanut, että hän hylkäsi tilaisuuden hankkia Julian Alvarezin ennen kuin hyökkääjä siirtyi Manchester Cityyn argentiinalaisseura River Platesta.

Man City ilmoitti hankkineensa 22-vuotiaan hyökkääjälupauksen 14 miljoonan punnan kaupassa viime tammikuussa, jonka jälkeen pelaaja jäi River Plateen lainalle kesään asti.

Alvarez on sittemmin voittanut maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa tehtyään Qatarin MM-kisoissa neljä maalia, minkä lisäksi hän on 13 muun huippupelaajan kanssa ehdolla vuoden parhaaksi pelaajaksi FIFA:n The Best -gaalassa.

Pep Guardiolan alaisuudessa hän on puolestaan vakuuttanut saadessaan mahdollisuuden, sillä 23 otteluun on syntynyt jo kahdeksan maalia sekä kaksi maalisyöttöä.

Julian Alvarez voisi mahdollisesti pelata nyt West Hamin paidassa. Kuva: Getty Images

West Hamin kanssa putoamista vastaan taisteleva Moyes on nyt kertonut, että hänellä oli mahdollisuus varmistaa Alvarezin palvelukset itselleen, mutta jätti tilaisuuden ottamatta Michail Antonion silloisen vireen vuoksi.

Ysipaitaa kantava Antonio oli tehnyt Valioliigassa kahdeksan maalia uudenvuodenpäivään 2022 mennessä, vieden itälontoolaiset aina sarjataulukossa seitsemän parhaan joukkoon.

– Luulen, että huonoimmat tekemäni siirtoratkaisut ovat olleet ne, jotka olen jättänyt tekemättä. Ne, joihin tokaiset vain: ”Ei, hän ei taida olla tarpeeksi hyvä”. Niitä on ollut satoja, Moyes kertoi Diary of a CEO -podcastissa TalkSPORTin mukaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

FOX Soccer

@FOXSoccer
FIFA World Cup winner Julián Álvarez converts the PK for Man City 🇦🇷

(via @EmiratesFACup)

– Juuri hiljattain kyseessä oli Alvarez, joka on pelasi Argentiinan kanssa MM-kisoissa. Otin sisään uuden kykyjenetsijän, joka sanoi minulle: ”Kuule, sinun pitäisi hankkia Alvarez River Platesta”.

– Katselin häntä ja ajattelin, että hän oli erittäin hyvä teknisesti, ja teki niin monia hyviä asioita keskushyökkääjänä.

– Mutta ajattelin, että [hän] ei ehkä ole ihan se, mitä haluamme. Meillä oli ”Micky” Antonio, joka oli pärjännyt hyvin, joten ajattelin vain, että en ihan tiedä.

– Joskus pelaajat toki muuttuvat merkittävästi kuudessa kuukaudessa, mutta tämä oli yksi niistä (huonista ratkaisuista). Eikä siitä ole kuin vuosi, kun päätin sanoa: ”Nah, hän ei ole se, jonka aion ottaa”.

LUE MYÖS: