Chelsea ja Manchester United ovat ilmoittautuneet mukaan kilpailuun Brentfordin maalivahdista David Rayasta, kertoo Telegraph.

Lehtitietojen mukaan Rayan, 27, perässä on myös Tottenham

Espanjalaisvahdin ja Brentfordin sopimus päättyy 18 kuukauden kuluttua, ja hänen odotetaan vaihtavan seuraa tämän kauden jälkeen.

Ensi kesä on käytännössä Brentfordin viimeinen mahdollisuus saada kelvollinen siirtokorvaus Rayasta, ellei hän solmi jatkosopimusta seuran kanssa.

Rayan siirtosumma riippuu siitä, kuinka moni seura lähtee lopulta tosissaan hänen peräänsä, mutta hänen potentiaaliseksi siirtokorvauksekseen on povattu vähintään 17 miljoonaa euroa.

Chelsean maalivahtiosastolla tapahtunee liikehdintää lähitulevaisuudessa, sillä Kepa Arrizabalaga ja Édouard Mendy ovat vuorotellen menettäneet ykköspaikkansa toisilleen, ja kumpikin on pyörinyt siirtohuhuissa jo jonkin aikaa.

Manchester United neuvottelee jatkosopimuksesta pitkäaikaisen ykkösvahtinsa David de Gean kanssa, mutta seura on silti kartoittanut siirtomarkkinoilta vaihtoehtoja. De Gea on parantanut pelaamistaan kauden mittaan, mutta häntä on usein kritisoitu jalalla pelaamisesta, joka taas on Rayan suurimpia vahvuuksia. Unitedin ensi kesän siirtosuunnitelmiin vaikuttaa merkittävästi se, pääseekö joukkue Mestarien liigaan vai ei.

Tottenham taas on ryhtynyt etsimään manttelinperijää kapteenilleen ja monivuotiselle luottotorjujalleen Hugo Lloris’lle.