Crystal Palacen laitahyökkääjä Michael Olise teki keskiviikkona yhden Valioliigan kauden hienoimmista osumista, kun hän tykitti noin 25 metristä vapaapotkun Manchester Unitedin verkkoon.

Olisen, 21, osuma syntyi 91. minuutilla ja Palace nousi sen ansiosta 1-1-tasatulokseen, mutta ranskalaislaituri ei tuulettanut maaliansa mitenkään, eikä edes oikein hymyillyt.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
“MICHAEL OLISE HERRANJUMALA SENTÄÄN!”🔥🔥

🗣️ @VilleKuusinen

Aivan tajuton pyssytys Oliselta ja mihin paikkaan.🤯

#Valioliiga

Brittilehdet ovat pelin jälkeen kaivaneet esiin Olisen entisen joukkuekaverin Tom McIntyren kommentit, jotka hän antoi Athleticille toissa vuonna. Kaksikko pelasi nuorempana yhdessä Readingissa. McIntyren mukaan Olise tuntui tuulettavan onnistumisiaan todella satunnaisesti.

– Meillä oli tapana sanoa, että hän on vähän outo, koska välillä hän ei tuulettanut maalejaan.

– Me saatoimme sanoa: ”Mike, teit juuri tärkeän maalin ja nyt vain kävelet omalle kenttäpuoliskolle?” Mietimme, että mitä hän oikein tekee.

– Sitten hän saattoi pomputella kuntosalilla palloa valmentajan kanssa, ja jos hän sai pisteen, hän huutaisi ja juhlisi sitä. Mutta sitten pelipäivänä hän saattoi tehdä maalin kotiyleisön edessä ja vain seisoi paikallaan.

– Me emme ikinä saaneet selville, miksi hän teki niin. Hän ei ikinä antanut meille vastausta, mutta hän on vain erilainen, erityinen pelaaja.