Crystal Palace ja Manchester United pelasivat keskiviikkona Selhurst Parkilla 1-1-tasapelin Valioliigassa..

Ottelu lähti käyntiin Unitedin hienoisella hallinnalla, mutta vaaralliset tekopaikat olivat vähissä kummassakin päädyssä.

Palacen kannattajilla ei ollut pelillisesti juuri juhlittavaa, mutta kotiyleisöllä oli hauskaa, kun manchesterilaisten tähtipelaajat Bruno Fernandes ja Antony sättivät toisiaan harhasyötön jälkeen näyttävien eleiden kera.

Kotijoukkueen ensimmäinen maalintekoyritys nähtiin 40. minuutilla. Odsonne Édouard latasi rangaistusalueen tuntumasta vedon kohti vasenta yläkulmaa, mutta David de Gea pelasti Unitedin ilmiömäisellä torjunnalla.

Pari minuuttia myöhemmin verkko heilui toisessa päädyssä. Marcus Rashford ujutti rangaistusalueelle syötön Christian Eriksenille, joka löysi takaviistosta Bruno Fernandesin. Portugalilaistaituri ehti vielä asetella pallon oikealle jalalleen ennen kuin tykitti pelivälineen sisään.

Tauolle mentäessä Crystal Palacelle oli kirjattu kolme maalintekoyritystä ja Manchester Unitedille kymmenen.

United vaati itselleen pilkkua 72. minuutilla, kun, kun Scott McTominay kaatui rangaistusalueella pallontavoittelutilanteessa Chris Richardsia vastaan. Tuomaristo ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rangaistuspotkun aineksia.

Hetkeä myöhemmin Palace oli nousta tasoihin Marc Guéhin puskulla, mutta de Gea venyi jälleen näyttävään torjuntaan.

Palace iski lopulta tasoituksensa 91. minuutilla. Kotijoukkue sai vapaapotkun noin 25 metristä ja pallon taakse asteli Michael Olise. Kotiyleisöllä meni hetki tajuta, mitä juuri tapahtui, kun Olise oli ladannut yhden kauden komeimmista osumista sisään. De Gea yritti venyä parhaansa mukaan, muttei millään ehtinyt saada näppejään pallon tielle.

Manchester United oli ennen keskiviikkoa voittanut yhdeksän ottelua peräkkäin, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. United nousi keskiviikon tuloksen myötä sarjataulukossa kolmanneksi ja Palace jatkaa 12:na.