Nicolò Zaniolo ja hänen edustamansa italialaisseura AS Roma ovat hylänneet West Ham Unitedin esittämän ostotarjouksen. Neuvottelut Tottenham Hotspurin kanssa jatkuvat. Asiasta uutisoi Calciomercato.

Zaniolon ja Roman väliset suhteet ovat tiettävästi rikki. Hänen on huhuttu pyytäneen lupaa jättää väliin viikonlopun sarjapeli Speziaa vastaan.

Roma ei halua uusia Zaniolon, 23, sopimusta. Vielä muutamia vuosia sitten hänestä odotettiin pitkäaikaista vastuunkantajaa niin Roman kuin Italian maajoukkueenkin keskikentälle. Häneen kohdistuneet odotukset olivat kuitenkin luultavasti liian korkeat. Konsensus lienee, että hänen suorituskykynsä on laskenut vuosittain. Tällä on ollut suora seuraus-syy-suhde jatkuviin loukkaantumishuoliin.

Calciomercaton mukaan West Ham olisi ollut valmis ottamaan Zaniolon lainalle tammikuussa. Lainasopimukseen olisi sisältynyt 30 miljoonan euron suuruinen ostopakko, joka olisi aktivoitunut joulukuussa tiettyjen sarjasijoitukseen liittyvien ehtojen täyttyessä. Roma piti tarjousta riittämättömänä. Se haluaa vakuuden, että siirtosumma ilmaantuu seuran tilille kesäkuun loppuun mennessä.

Roma on kiinnostuneempi Tottenhamin tarjouksesta, joka on riippuvainen sarjasijoituksen sijaan Zaniolon pelaamasta ottelumäärästä. Zanioloa itseään myös houkuttelee enemmän siirtyminen Tottenhamiin kuin West Hamiin. Hänen pelityylinsä nojaa vahvaan liikkeeseen, pelaajaprofiili muistuttaa Marcus Rashfordia, Son Heung-miniä ja Raheem Sterlingiä.

LUE MYÖS: