The Timesin mukaan Real Sociedad on kertonut Arsenalille, että sen on aktivoitava Martin Zubimendin 60 miljoonan euron ulososto-optio, jos se haluaa tuoda espanjalaisen keskikenttäpelaajan tässä kuussa Emiratesille.

La Real on tietoinen Arsenalin kiinnostuksesta 23-vuotiasta Zubimendia kohtaan, mutta pyrkii pitämään kasvattinsa seurassa ainakin kauden loppuun asti. Zeubimendi on pelannut tärkeää roolia nostaessaan Sociedadin kolmanneksi La Ligassa.

Jos Arsenal kuitenkin päättää aktivoida hänen suuren ulostoklausuulunsa, tulisi Zubimendista Real Sociedadin toiseksi suurin myynti sen jälkeen, kun Newcastle United hankki Alexander Isakin 70 miljoonalla eurolla viime kesänä itselleen.

Mikel Arteta on kertonut kaavailevansa uuden keskikenttäpelaajan hankkimista ennen siirtoikkunan sulkeutumista Mohamed Elnenyn kärsittyä polvivammasta, joka saattaa pitää hänet koko loppukauden sivussa.

Tämä jättäisi Arsenalin ilman varamiestä Thomas Parteylle, joka on kamppaillut myös omien loukkaantumistensa kanssa hänen saavuttua seuraan kaksi vuotta sitten.

LUE MYÖS!