Manchester City ja Arsenal kohtasivat toisensa perjantai-iltana FA Cupin neljännellä kierroksella Etihad Stadiumilla.

Manchester City voitti ottelun 1-0 ja eteni jatkoon FA Cupissa. Valioliigaa johtavan Arsenalin tie FA Cupissa tuli sen sijaan päätökseensä.

Pep Guardiola ja Mikel Arteta peluuttivat muutamia vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajiaan, mutta avauskokoonpanoissa nähtiin myös joukkueiden ykköstähtiä. Arteta jätti muun muassa Martin Ødegaardin, William Saliban ja Gabriel Martinellin penkille, mutta otti kolmikon vaihdosta kentälle.

Ottelun ainoa maali nähtiin tunnin pelin jälkeen. Jack Grealish harhautti Arsenal-puolustuksen boksin reunalla ja syötti pallon Nathan Akélle. Aké laukoi pallon maata pitkin takakulmaan ohi Arsenal-vahti Matt Turnerin. Akén osuma jäi samalla ottelun ainoaksi.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Just wait for the replay angle 😮‍💨

A first FA Cup goal for @NathanAke 👏

#EmiratesFACup