West Hamin manageri David Moyes sanoo, että seuralla ei ole aikomustakaan myydä Michail Antoniota, vaikka hyökkääjä on sanonut, että hän neuvottelee muiden seurojen kanssa.

Antonio, 32, sanoi The Footballer’s Football -podcastissa, että hän saattaa lähteä Hammersista tässä kuussa.

– En ole suoraan sanottuna sulkenut mitään pois. Muuta en voi sanoa. Mitään ei ole suljettu pois. Keskusteluja käydään, joten katsotaan, mitä tapahtuu.

– En olisi harmissani jäämisestä, mutta olisin tietysti harmissani lähtemisestä, koska olen nauttinut ajastani täällä, mutta jalkapallo on jalkapalloa.

– Pelaajat siirtyvät, pelaajat jäävät. Olen ollut täällä kahdeksan ja puoli vuotta. En olisi ikinä kuvitellut sitä, koska ennen West Hamia olin ollut enimmillään yhdessä seurassa kaksi vuotta.

Moyesin mukaan West Ham ei aio luopua Antoniosta, joka on seuran paras maalintekijä pääsarjatasolla Valioliigan aikakaudella (1992-).

– Antonio sanoi niin, mutta meillä täällä ei ole aikomustakaan tehdä mitään, kommentoi Moyes BBC:n mukaan.

– Välillä pelaajat päättävät tehdä niin, osa heistä haluaa lähteä, mutta tällä hetkellä me haluamme hänen olevan täällä. Me haluamme hänen pelaavan hyvin ja tekevän maaleja ja me olemme iloisia siitä, että hän on täällä.

Antonion ja West Hamin sopimus kattaa vielä ensi kauden.