Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että laitahyökkääjä Jadon Sancho palannee joukkueen kokoonpanoon keskiviikkona liigacupin välierien toisessa osassa Nottingham Forestia vastaan.

Sancho, 22, on viimeksi nähty tositoimissa 22. lokakuuta Valioliigan ottelussa Chelseaa vastaan.

Hän vetäytyi marraskuussa sosiaalisesta mediasta ja matkusti ten Hagin suosittelemien henkilökohtaisten valmentajien kanssa treenaamaan Hollantiin löytääkseen vireensä ja itseluottamuksensa uudestaan. Sancho ei ollut viime kuussa mukana myöskään Unitedin harjoitusleirillä Espanjassa.

Ten Hag on kertonut aiemmin, että Sanchon tapauksessa on ollut kyse sekä fyysisistä että henkisistä ongelmista, mutta nyt Englannin maajoukkuelaituri on valmis palaamaan viheriölle. Keskiviikkona Unitedin kokoonpanossa nähtäneen myös hyökkääjä Anthony Martial, joka on ollut reilut pari viikkoa sivussa loukkaantuneena.

– Uskon, että Anthony Martial ja Jadon Sancho palaavat huomenna kokoonpanoon, mutta Scott McTominay on yhä sivussa, sanoi ten Hag tiistaina MUTV:lle.

Manchester United voitti Nottingham Forestin välierien avausosassa 3-0 vieraskentällä.