Bernardo Silvan tulevaisuudesta ja mahdollisesta seurasiirrosta on puhuttu jo muutaman vuoden ajan.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi tehokkaan alkukauden Manchester Cityssä, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Pep Guardiola on edelleen antanut suojatilleen peliminuutteja, vaikka avauskokoonpanon paikat ovatkin jääneet astetta vähemmälle vuodenvaihteen jälkeen.

Silva on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään varsinkin Barcelonaan. Siirrossa on ollut kuitenkin toistuvasti yksi ja sama este – nimittäin Barcelonan talousongelmat. Barcelona ei ole missään vaiheessa kyennyt maksamaan Silvasta Manchester Cityn vaatimaa lähes sadan miljoonan euron siirtosummaa.

Sportin saamien tietojen mukaan Silva haluaa poistua Manchester Citystä kuluvan kauden jälkeen – mutta vain hyvissä väleissä seuransa kanssa. Silva ei kuunnellut tarjouksia tammikuun siirtoikkunassa, sillä pelaaja ei halunnut jättää Manchester Cityä kesken kauden.

The Athleticin mukaan Silva on jo tehnyt päätöksensä tulevaisuudestaan. Silvan ainoa tavoite on jättää Manchester City kesällä ja siirtyä joko Real Madridiin tai Barcelonaan. Silva haluaa pelata La Ligassa, ja on kiinnostunut pelaamaan sarjan jättiläisten riveissä. Silva on pyytänyt Manchester Cityä päästämään hänet lähtemään Espanjaan kuluvan kauden jälkeen, mutta hän ei halua poistua seurastaan välirikon kera.