Chelsea ja Fulham pelasivat perjantaina Länsi-Lontoon paikallisottelussa 0-0-tasapelin Valioliigassa.

Kotijoukkue oli avausjaksolla niskan päällä, mutta Fulhamkin sai luotua pari maalipaikkaa. Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga sai venyä kertaalleen hyvään torjuntaan, kun Andreas Pereiran kuti rangaistusalueen tuntumasta oli matkalla kohti takakulmaa.

Hieman ennen taukovihellystä Chelsea oli todella lähellä maalintekoa, kun Kai Havertz pääsi läpiajoon Hakim Ziyechin syötöstä. Havertz nosti pallon yli maalivahti Bernd Lenon, mutta kuula kimposi tolpasta takaisin peliin.

Pallonhallinta siirtyi toisella jaksolla entistä selkeämmin Chelsealle, mutta Fulham pääsi useammin maalipaikoille kuin kotijoukkue.

Fulhamin hyökkääjä Aleksandar Mitrović sai yleisön haukkomaan henkeä 70. minuutilla, kun hän haki ratkaisua lähes keskiviivalta, mutta Kepa oli hereillä Chelsean tolppien välissä ja koppasi pallon.

Hetkeä myöhemmin Chelsean ennätyshankinta Enzo Fernández oli lähellä maalintekoa debyytissään, mutta hänen kierteinen vetonsa kaartoi niukasti maalista ohi. Chelsea-debyyttinsä sai myös Noni Madueke, joka tuli tauolla Myh’ailo Mudrykin tilalle.

Kumpikin joukkue nousi tuloksen myötä sarjataulukossa yhden pykälän ylöspäin, Fulham kuudenneksi ja Chelsea yhdeksänneksi.