Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, ettei hän ymmärrä miten Chelsea pystyi käyttämään 320 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin tammikuun siirtoikkunassa tehtyään hankintoja jo 280 miljoonan euron edestä viime kesän ikkunassa.

Puhuessaan lehdistötilaisuudessa ennen Liverpoolin vierasottelua Wolverhamptonia vastaan, Klopp vastasi kysymyksiin myös Stamford Bridgen pelaajaliikenteestä lontoolaisseuran tehtyä peräti kahdeksan uutta hankintaa tänä talvena.

– En sano mitään ilman asianajajaani! Klopp vitsaili alkuun.

– En ymmärrä mitä voit tehdä ja mitä et voi tehdä. Se on iso määrä [rahaa] kahdessa viimeisessä ikkunassa. Kun taas katsomme pelaajia, jotka he toivat, en ajatellut kertaakaan, että ”miksi he tekivät sen?” He ovat kaikki todella hyviä pelaajia, joten siitä näkökulmasta onnittelut, jos kerta pystyy tekemään näin. En ymmärrä, miten se on mahdollista, mutta ei se olekaan minun tehtäväni selittää, miten se toimii.

Kymmenentenä majaileva Chelsea on Liverpoolin tavoin 29 pisteessä ja tuntuvasti jäljessä Valioliigan tämänhetkistä kärkeä. Kysyttäessä siitä, odottaako hän Graham Potterin joukkueelta välitöntä parannusta uusien hankintojen myötä, oli Klopp asian suhteen luottavainen.

– Kyllä, Graham tietää sen. En ole varma, onko Todd Boehly kovin kiinnostunut siitä, mutta jossain vaiheessa käy niin, että he (uudet pelaajat) pelaavat hyvin yhdessä. Heidän laadullaan sitä on vaikea välttää. Kuinka nopeasti se puolestaan tapahtuu, en tiedä, Klopp lisäsi.

Chelsea isännöi tänään perjantaina Fulhamia kello 22.00 alkavassa Länsi-Lontoon derbyssä.

LUE MYÖS!