Gary Neville toivoo Chelsean osoittavan kärsivällisyyttä Graham Potterille.

Valioliigalegenda uskoo englantilaisvalmentajan tarvitsevan aikaa uuden joukkueen sisäänajoon.

Chelsea jäi perjantaina Stamford Bridgellä maalittomaan tasapeliin Fulhamia vastaan. Blues on vajonnut sarjataulukossa yhdeksänneksi käytettyään 600 miljoonaa puntaa kahden siirtoikkunan aikana pelaajahankintoihin.

Chelsean uusista värväyksistä Mykhailo Mudryk, Benoit Badiashile ja Enzo Fernández nähtiin perjantaina avauksessa.

– Graham Potter ei ole mielestäni työskennellyt tarpeeksi pitkään joukkueen kanssa. Hänellä ei ole ollut aikaa kehittää heitä. Hän tulee tarvitsemaan aikaa, Neville arvioi Sky Sportsin asiantuntijana.

– Hyökkäyksen täytyy kehittyä. Keskikentän täytyy kehittyä. Vaikka he käyttivät 600 miljoonaa puntaa, heidän täytyy kehittyä jokaisella osa-alueella. En ollut juurikaan vaikuttunut. Pelaajilla tulee menemään aikaa sopeutua.

– Sitä rahan määrää ei voi pakoilla. 600 miljoonaa on käytetty. Heidän on oltava kärsivällisiä, koska kukaan ei ole tehnyt tätä aiemmin. On helppo nähdä, miten vaikeaa kokoonpanon kasaaminen nyt on.

Chelsea on jäänyt jo 20 pistettä sarjakärki Arsenalista. Mestarien liiga -sijoille matkaa on yhdeksän pistettä.

LUE MYÖS!