Tottenham ja Manchester City iskivät yhteen sunnuntai-iltana Valioliigan huippukamppailussa. Tottenham voitti ottelun 1-0.

Manchester Citylle tappio oli sarjakauden neljäs. Manchester City hävisi viime kaudella Valioliigassa kolme ottelua, joten se on jo tässä vaiheessa kautta hävinnyt enemmän kuin mestaruuteen päättyneellä viime kaudella.

Harry Kane vei Tottenhamin johtoon jo 15. minuutilla. Kane on tehnyt kuluvalla kaudella 17 maalia Valioliigassa.

Sunnuntainen maali oli Kanen 267. Tottenhamin paidassa, ja hän nousi siten seuran historian parhaaksi maalintekijäksi ohi Jimmy Greavesin. Samainen maali oli myös Kanen valioliigauran 200. täysosuma. Kane on Valioliigan kolmas 200 maalin rajapyykin rikkonut pelaaja.

Tottenham joutui pelaamaan ottelun viimeiset minuutit, kun viime aikoina jatkuvasti varoituksia saanut Cuti Romero ajettiin pukusuojiin kahden keltaisen kortin myötä.

Manchester Citylle sunnuntainen tappio tuli pahaan paikkaan, sillä se ei kyennyt käyttämään hyväkseen Arsenalin lauantaista tappiota Evertonin vieraana. Arsenal johtaa siten Valioliigaa edelleen viiden pisteen erolla Manchester Cityyn, ja on lisäksi pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Pep Guardiolan miehistö.