Nike on vahvistanut, ettei Mason Greenwood ole enää sen sponsoroima urheilija Manchester United -hyökkääjän päivitetystä Instagram-biosta huolimatta.

21-vuotiaan englantilaishyökkääjän syytteet raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä hylättiin viime viikolla.

United kertoi tämän jälkeen suorittavansa kuitenkin oman sisäisen tutkimuksensa päättääkseen Greenwoodin tulevaisuudesta seurassa.

LUE MYÖS: Mason Greenwoodin tilanne jakaa mielipiteitä Manchester Unitedin sisällä – saako syytteistä vapautettu hyökkääjä jatkaa seurassa?

Greenwood on päätöstä odotellessaan päivittänyt some-kanaviaan viikonlopun aikana.

Instagramissa hän hienosääti tilinsä bioa, johon hän lisäsi sekä Manchester Unitedin että entisen sponsorinsa Niken tilin.

Tämä herätti nopeasti kysymyksiä siitä, onko urheiluvaatemerkki elvyttänyt suhteensa englantilaiseen maajoukkuemieheen, jonka kanssa se katkaisi yhteistyönsä sen jälkeen kun hänet vapautettiin takuita vastaan viime vuonna.

Nike on kuitenkin vakuuttanut, että näin ei ole, sulkeakseen nopeasti kaikki mahdolliset huhut osapuolten välisestä kumppanuudesta.

– Mason Greenwood ei ole enää Niken urheilija, Niken tiedottaja kertoi maanantaina Mirrorille.

On myös raportoitu, että EA Sports jättää pelaajan edelleen pois FIFA-videopelisarjastaan.

Greenwood on kiittänyt perhettään ja ystäviään tuesta tutkinnan aikana, paljastaen olleensa ”helpottunut” siihen, että syytteistä on luovuttu.