Manchester City aikoo tiettävästi turvautua asianajaja Lord Pannick KC:n palveluihin puolustautuessaan Valioliigan syytöksiä vastaan.

Pannickin tehtävänä olisi puolustaa Manchester Cityn organisaatiota, kun riippumaton komissio päättää, rangaistaanko sitä Valioliigan neljä vuotta kestäneen tutkinnan seurauksena.

The Lawyer -lehden mukaan Pannick, joka on myös Yhdistyneen kuningaskunnan ylähuoneen jäsen, voi kuitenkin maksaa Citylle peräti 10 000 puntaa tunnilta.

Tämä tarkoittaisi peräti 80 000 punnan päiväpalkkiota tai 400 000 punnan viikkopalkkiota Pannickille, joka tuli aikoinaan tunnetuksi yhtenä Boris Johnsonin ”partygate”-juristina.

Kurinpitotoimet taloussääntöjen rikkomisesta voivat olla niinkin ankaria kuin pistevähennys tai pudottaminen sarjasta, minkä vuoksi City on valmis maksamaan pitkän pennin saadakseen itselleen mahdollisimman vahvan puolustuksen.

Jos Pannickille maksetaan Cityn puolustamisesta hänen korkeimman hintapyyntönsä mukaan, tienaisi 66-vuotias viikossa yhtä paljon kuin joukkueen belgialainen keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne.

Aikataulua sille, milloin Manchester Cityä koskeva päätös tulee tehdä, ei ole asetettu.

Lähteet: Goal, The Sun

LUE MYÖS!