Chelsea on päättänyt lähettää keskikenttäpelaajansa Andrey Santosin lainalle, jos hän ei saa työlupaa, kertoo Evening Standard.

Santos, 18, siirtyi Chelseaan viime kuussa Vasco da Gamasta 12,5 miljoonalla eurolla.

Hän kipparoi parhaillaan Brasiliaa alle 20-vuotiaiden Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa. Chelsea on luvannut nuorukaiselle, että hän pääsee kisoista palattuaan suoraan mukaan lontoolaisten edustusjoukkueeseen.

Jos Chelsea ei kuitenkaan saa hankittua Santosille työlupaa, seura pyrkii lähettämään hänet lainalle johonkin Brasilian huippuseuroista. Ensimmäisessä työlupahakemuksessa Santos jäi pisteen päähän vaaditusta rajasta.

Santosin mahdollisia seuravaihtoehtoja ovat esimerkiksi Palmeiras, Internacional, Fluminense, Corinthians, Flamengo ja Athletico Paranaense, koska ne pelaavat Copa Libertadoresissa. Myös Atletico Mineiro ja Fortaleza ovat vaihtoehtoja, jos ne selviytyvät kilpailuun. Brasilian siirtoikkuna on auki lähes huhtikuun puoliväliin asti.

Andrey Santos

@04Andrey
Now. I'm blue! 🔵