Viimeisimmät suunnitelmat Euroopan Superliigasta esiteltiin medialle torstaina, eikä vastaanotossa ollut yllätyksiä.

Siinä missä La Liga -pomo Javier Tebas käytti Punahilkka-vertausta isoäidiksi naamioutuneesta sudesta, puhui englantilaisen ja walesilaisten kannattajien järjestö FSA zombeista.

– Kävelevä ruumis nimeltä Euroopan Superliiga nytkähtelee taas, ja sillä on zombin itsetietoisuus, järjestön julkaisussa sanotaan.

– Heidän uusin ideansa on ”avoin kilpailu”, sen suljetun sarjan sijasta, jota ehdottamalla he saivat vastalauseryöpyn ja protestiaallon viimeksi. Totta kai on jo olemassa avoin kilpailu Euroopan huippujoukkueille. Sen nimi on Mestarien liiga.

– He kertovat, että dialogi kannattajien kanssa on oleellista. Silti tämä Euroopan zombieliiga jatkaa marssiaan, täysin välittämättä halveksunnasta, jota kannattajat ympäri maanosan sitä kohtaan esittävät.