Martin Ødegaard siirtyi Real Madridista Arsenaliin lainalle tammikuussa 2021.

Ødegaard pelasi hienon kevätkauden Lontoossa ja Arsenal lunasi norjalaistaiturin itselleen seuraavana kesänä 35 miljoonalla eurolla.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on edustanut Arsenalia kahden vuoden ajan, ja on noussut seuran edustusjoukkueen kapteeniksi.

Ødegaard pelaa Arsenalin kanssa loistavaa kautta. Arsenal johtaa Valioliigaa ja Ødegaard on viimeistellyt sarjassa komeat kahdeksan maalia. Maalisyöttöjä on syntynyt kuusi.

Ødegaard paljasti The Players’ Tribunen haastattelussa voineensa siirtyä Arsenaliin jo 16-vuotiaana. Silloin käytännössä kaikki suurseurat olivat nuorukaisen kintereillä. Ødegaard valitsi lopulta Real Madridin.

– Isäni hoiti asioita seurojen kanssa, ja niitä oli todella paljon. Menimme tutustumaan Bayern Müncheniin, Borussia Dortmundiin, Manchester Unitediin, Liverpooliin, Real Madridiin ja myös Arsenaliin. Meitä kuljetettiin yksityislentokoneilla ja meidät saatiin tuntemaan itsemme erityisiksi.

– Olin lähellä valita Arsenalin. Kun menimme sinne, pääsin harjoittelemaan Arsenalin harjoituskeskuksessa ja tutustuin Arsène Wengeriin. Hän on legenda, ja kasvoin katsoessani häntä televisioista, ja yhtäkkiä istun hänen vastapäätä syödessäni bistekiä.