Leedsin pyrkimys nimittää pikaisesti uusi manageri irtisanotun Jesse Marschin tilalle, on jälleen vastatuulessa. Seuran edustusjoukkue kohtaa Manchester Unitedin jälleen sunnuntaina, ja Elland Roadilla oltiin elätelty toiveita että uusi käskijä olisi tuolloin vähintäänkin lehtereillä.

Aiempi ykköskandidaatti Carlos Corberán päätyi tekemään uuden sopimuksen mestaruussarjaseura West Bromin kanssa, ja nyt The Guardian kertoo hankkeen ajautuneen karille myös Andoni Iraolan suhteen.

Iraola on tehnyt mieletöntä tulosta Madridin lähiöseuraksiksin kutsutun Rayo Vallecanon kanssa – joukkue on tällä hetkellä La Liga -taulukossa viidentenä, matkalla kohti europelejä. Valmentaja kertoi espanjalaismedialle keskiviikkona, että ei ole lähtöaikeissa.

Opta Analyst

@OptaAnalyst
Andoni Iraola has led Rayo Vallecano to their best start in La Liga for 45 years.

He's been linked to the managerial job at Leeds United... #LUFC

Vielä jäljellä oleviin kandidaatteihin Leedsissä lasketaan kuuluviksi ainakin Celtic-käskijä Ange Postecogloun ja Bodø/Glimtin Kjetil Knutsenin.