Manchester United jäi tappiolle keskiviikon kotiottelunsa ensimmäisellä minuutilla, kun Leedsin Wilfried Gnonto pujotti pallon David de Gean längistä sisään. Ei ole väärin sanoa, että Old Traffordin isännät yllätettiin housut kintuissa.

Leeds United

@LUFC
🙌 "It's there! It's gone in!"

Toinen jakso alkoi Unitedilta sentään hieman paremmin; pallo meni omiin toppari Raphaël Varanen kautta vasta 48. minuutilla.

Manageri Erik ten Hag oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa näiden maalien jälkeen osoittamasta, 2-2 -loppulukemiin riittäneestä luonteesta. Jaksojen alut eivät silti hollantilaiselta synninpäästöjä saaneet.

– Jaksojen tällä tavalla avaaminen on anteeksiantamatonta.

Guardian sport

@guardian_sport
'If you start each half the way we did, it's unacceptable' – Erik ten Hag was unhappy after Manchester United conceded early in both halves against Leeds – but praised the team's resilience in fighting back to draw the game

Joukkueet kohtaavat toisensa jo sunnuntaina uudelleen, tällä kertaa Leedsin Elland Roadilla.