João Félix avasi maalitilinsä Valioliigassa, kun Chelsea jäi vierastasapeliin West Hamia vastaan. Pisteet Lontoon Olympiastadionilla jaettiin 1-1-lukemin.

Ottelu oli Atlético Madridista lainatun Félixin, 23, toinen Valioliigassa portugalilaisen saatua ulosajon tammikuun debyytissään Fulhamia vastaan. Laituri kärsi kolmen ottelun pelikiellon.

Félix heilutti ensimmäisen kerran läpiajosta verkkoa jo yhdeksännellä minuutilla, kun hän chippasi ensin pelivälineen tolppaan ja toimitti irtopallon sisään, mutta paitsioliputus pelasti Hammersin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Félix sai lopulta osumansa. Enzo Fernandéz löysi portugalilaishyökkääjän nappikeskityksellään ja Félix viimeisteli suoraan ilmasta. 0-1.

Chelsea heilutti verkkoa 22. minuutilla jo kolmannen kerran, kun Myh’ailo Mudryk pelasi Kai Havertzin maalintekoon, mutta saksalaistaituri oli niukasti paitsiossa, joten osuma hylättiin.

Vajaan puolen tunnin kohdalla West Ham nousi tasoihin Chelsean löysäillessä omassa päädyssään. Vladimír Coufal sai kaikessa rauhassa keskittää Jarrod Bowenille, joka puski pallon takatolpalle ja Emerson Palmieri rokotti entistä seuraansa. 1-1.

West Hamilla oli toisen puoliskon lopussa tilaisuus ratkaista kamppailu edukseen. Tomas Soucek täppäsi pallon lähietäisyydeltä verkkoihin, mutta maali hylättiin Declan Ricen oltua tilanteessa paitsiossa.

Pistejaon myötä Chelsea pysyy sarjataulukossa yhdeksäntenä. West Ham majailee sijalla 15.

LUE MYÖS!