Liverpool on valmis tukemaan manageriaan Jürgen Kloppia ensi kesän siirtoikkunassa, kertoo Times.

Kloppin suojateilla on meneillään todella haastava kausi Valioliigassa, jossa joukkue on 20 ottelun jälkeen vasta kymmenentenä.

Talven siirtoikkunassa Liverpool hankki hyökkääjä Cody Gakpon, 23, PSV Eindhovenista 42 miljoonalla eurolla, mutta seurassa tiedetään, että joukkuetta on nuorennettava yhä rajulla kädellä. Monet Liverpoolin avainpelaajista ovat iältään 30 vuoden tietämillä.

Liverpoolin ykköskohde kesän siirtoikkunassa on Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellingham, 19, jonka perässä on myös monta muuta suurseuraa. Hänen hintalappunsa uskotaan olevan noin 150 miljoonaa euroa. Liverpool tarkkailee keskikentälleen myös Wolverhamptonin Matheus Nunesia, 24.

Lisäksi Liverpoolin suunnitelmissa on palkata seuraaja tutkimusjohtajalleen Ian Grahamille, joka perusti seuran maineikkaan datatieteellisen osaston siirryttyään Anfieldille vuonna 2012. Grahamin osasto on auttanut Liverpoolia useiden huippuhankintojen löytämisessä ja myös Kloppin palkkaamisessa.

Viime aikoina on liikkunut huhuja, joiden mukaan Klopp olisi harkinnut jättävänsä Liverpoolin, mutta Timesin mukaan saksalaismanageri on täynnä virtaa ja haluaa uudistaa joukkuettaan taistellaakseen taas suurista saavutuksista. Kloppia ovat rohkaisseet merkit siitä, että hän saa merkittäviä resursseja pelaajistonsa uudistamiseen.