Chelsean päävalmentaja Graham Potter sanoo, että hänen suojattiensa Myh’ailo Mudrykin ja Marc Cucurellan välit ovat kunnossa.

Mudrykin, 22, tilillä oli tykätty Instagramissa meemistä, jossa vitsailtiin siitä, kuinka harvoin samalla laidalla pelannut Cucurella, 24, syötti hänelle viime viikonlopun sarjaottelussa West Hamia vastaan. Myöhemmin tykkäys poistettiin.

Sosiaalisessa mediassa levisi viikonloppuna myös videokooste, johon oli koottu tilanteita, joissa Cucurella jätti syöttämättä Mudrykille.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Potterin mukaan kaksikon välillä ei ole mitään draamaa. Chelsea-luotsin mukaan uudet joukkuekaverit vain opettelevat vielä, miten pelata yhdessä.

– No, ei ole mitään ongelmaa mitenkään pahaenteisessä mielessä. Se on korkeintaan sitä, että joukkuekaverit yrittävät ymmärtää toisiaan. Sanoisin, että se on melko yleinen ongelma: milloin syöttää, missä vaiheessa ja mihin aikaan, pohdiskeli Potter Talksportin mukaan.

– Se oli Mudrykin kolmas peli kanssamme, joten siinä ei ole mitään ongelmaa. Siinä on enemmänkin kyse toisen ymmärtämisestä, mikä on varsin helppo ymmärtää meidän tilanteessamme, sanoi Potter viitaten Chelsean uudistuneeseen joukkueeseen.