Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoo, että myös Manchester United ja Newcastle ovat mukana Valioliigan mestaruustaistossa.

Monet ovat mieltäneet kuluvan kauden mestaruustaiston Arsenalin ja Cityn väliseksi kaksinkamppailuksi.

Tykkimiehet johtaa kirjoitushetkellä Valioliigaa kolmen pisteen erolla Cityyn, joka on pelannut ottelun enemmän. Keskiviikkona Arsenal ja City ottavat yhteen Emirates Stadiumilla.

Manchester United on kaksi pistettä perässä Cityä ja pelannut ottelun enemmän kuin paikallisvastustajansa. Newcastle taas on viisi pistettä jäljessä Unitedia, mutta se on pelannut ottelun vähemmän.

Artikkeli jatkuu taulukon alla.

Valioliigan neljän kärki
#JoukkueOVTHMP
1Arsenal28223366-2669
2Manchester City Man City27194467-2561
3Manchester United Man Utd26155641-3550
4Tottenham28154952-4049

Guardiolalta kysyttiin lehdistötilaisuudessaan, ovatko Manchester United ja Newcastle vielä taistossa mukana. Espanjalaisluotsi muistutti, että kaudesta on vielä melkein puolet jäljellä.

– Kyllä ne ovat. Vielä on paljon pisteitä jaossa, sanoi Guardiola Goalin mukaan.

– Me emme tiedä, mitä seuraavina viikkoina voi tapahtua. Minulla on aina sellainen tunne, etenkin nyt eurocupien ja FA Cupin jatkuttua, että viimeiset 8-10 peliä ratkaisevat mestaruuden.

– Meidän on yritettävä olla silloin siellä (kärkikahinoissa) ja sitten meidän on tehtävä viimeinen ponnistus, jotta voimme yrittää saavuttaa mestaruuden.