Tottenhamin kannattaja on myöntänyt potkaisseensa Arsenal-vahti Aaron Ramsdalea viime kuussa pelatun Pohjois-Lontoon derbyn aikana, kertovat Athletic ja BBC.

Joseph Watts, 35, myönsi pahoinpitelyn perjantaina Uxbridgen tuomioistuimessa.

Paikallisottelun päätyttyä Ramsdale, 24, meni hakemaan varusteitaan maalin vierestä. Samalla Watts kiipesi mainosaidalle ja potkaisi Englannin maajoukkuevahtia selkään.

Spursin kannattaja huuteli minulle koko ottelun ajan. Annoin sitten hänelle vähän takaisin. Hän otti sen hyvin vastaan, mutta joku toinen kannattaja yritti iskeä minua selkään. Onneksi mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut, totesi Ramsdale ottelun jälkeen BBC:n mukaan.

Watts tunnusti myös syyllisyytensä siihen, että oli mennyt kentän viereiselle alueelle ja heittänyt esineen nurmelle. Hän kertoi oikeudelle olleensa tuolloin humalassa.

Oikeudelle luetussa uhrin lausunnossa Ramsdale sanoi, että hänen oli mentävä hierojalle, koska hänen selkänsä tuntui ”raskaalta”, mutta hänen ihossaan ei ollut jälkiä.

– Minua ei ole koskaan kukaan tullut kentälle potkimaan, enkä pidä hyväksyttävänä, että minua pahoinpidellään töissä, sanoi Ramsdale.

Englantilaistorjuja lisäsi, että hän on tullut varovaisemmaksi vastaavien tapausten suhteen tulevaisuudessa.

Tottenham, Valioliiga ja Englannin jalkapalloliitto (FA) tuomitsivat Wattsin käytöksen heti pelin jälkeen.

– Väkivallalla ei ole sijaa jalkapallossa missään muodossa. Seura on käynyt läpi valvontakameran kuvamateriaalia kannattajan tunnistamiseksi ja tekee yhteistyötä poliisin, Arsenalin ja Aaron Ramsdalen kanssa ryhtyäkseen mahdollisimman voimakkaisiin toimenpiteisiin, joihin lukeutuu välitön porttikielto stadionillemme, kommentoi Tottenham tuolloin.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Se oli taas järkevää toimintaa katsomosta lähteä potkimaan. 😔

Arteta kyllä siivosi lopulta omat joukkonsa hienosti pois.

#valioliiga