Marcus Rashford on ollut suorastaan pysäyttämätön MM-tauon jälkeen.

Seurajoukkuejalkapalloilu palasi MM-tauolta joulukuussa. Rashford on tehnyt sittemmin 17 ottelussa yhteensä hurjat 16 maalia. Sunnuntaina Rashford iski kaksi maalia Leicesterin verkkoon, kun Manchester United nousi kolmen pisteen päähän Manchester Citystä.

25-vuotias hyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella jo 24 maalia. Hyökkääjä on rikkonut yhden kauden maaliennätyksensä.

Manchester United käytti hiljattain Rashfordin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta, joten nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hagin mukaan seura haluaa luonnollisesti tehdä jatkosopimuksen Rashfordin kanssa.

– Rashfordin kanssa jatkosopimuksen tekeminen on seuran ykkösprioriteetti.

Ten Hag on hyvin tyytyväinen pelaajansa maalintekovireeseen.

– Joukkue on hyvässä iskussa ja Rashfordkin on selvästi huippuiskussa. Olemme niin onnellisia hänen peliesityksistään. Rashford on hyvässä vireessä ja hän kykenee pitämään sen yllä, jos hän laittaa riittävästi energiaa siihen.

– Jokainen ottelu on meille uusi. Tiedämme, että tällä hetkellä Rashford kykenee tekemään maaleja. Kun Marcus on onnellinen, antaa se hänelle energiaa ja asettaa hänet positiiviseen mielentilaan, ja silloin maalit tulevat. Maalinteko on upea taito, ten Hag kiitteli pelaajaansa.