Roberto De Zerbi on antanut raivoisan ulospurkauksen Valioliigan tuomaroinnin tasosta.

Brighton-manageri sai lauantain Fulham-ottelun jälkeen punaisen kortin pelaajatunnelissa puhuteltuaan erotuomari Darren Englandia.

Brighton hävisi kotiottelun 0-1-lukemin.

De Zerbi tapasi alkuviikosta myös Valioliigan erotuomaripäällikkö Howard Webbin keskustellakseen viime lopun kierroksen lukuisista VAR-virheistä. Brightonin Pervis Estupinanin maali Crystal Palacen verkkoon hylättiin tuolloin, koska tuomari John Brooks veti linjan väärästä puolustajasta.

De Zerbi uskoo, ettei Valioliigan tuomaroinnin taso ole riittävän laadukasta. Myös tapaaminen Webbin kanssa oli italialaisvalmentajan mielestä ajanhukkaa.

– Minä en pitänyt tuomarin asenteesta. Hän ei ollut mielestäni hyvätasoinen tuomari. Minusta Valioliigan tuomarointi ei ole hyvällä tasolla tässä tärkeässä sarjassa, De Zerbi arvosteli lehdistölle.

– Ilmoitin tuomarille, että minulla oli tällä viikolla tapaaminen hänen pomonsa kanssa ja hukkasin aikaa. Hukkasin kaksi- tai kolme tuntia aikaa hänen kanssaan.

– Haluan tehdä tämän selväksi. Jos haluatte tavata minut ja hukata kaksi tuntia aikaa työstäni, teidän asenteen on muututtava kentällä. Jos haluatte kehittää jalkapallotyötänne, asenteen oltava erilainen. En halua puhua tietystä tilanteesta. Puhun vain asenteesta.

De Zerbi ei itse sulata saamaansa punaista korttia. Italialainen uskoo Englandin käsittäneen väärin hänen käyttäneen Fulham-pelaajan käyttämää sopimatonta kielenkätyttöä tuomaria kohtaan.

– Kuulin vastustajan sanoneen ruman sanan. Minä en aio toistaa sitä, De Zerbi kommentoi.

LUE MYÖS!