Chelsea ja Palmeiras ovat päässeet alustavasti sopuun keskikenttäpelaaja Andrey Santosin lainasiirrosta Brasiliaan, mutta neuvotteluja jarruttavat ensi kesänä pelattavat alle 20-vuotiaiden MM-kisat, kertoo Goal.

Santos, 18, siirtyi Chelseaan viime kuussa Vasco da Gamasta 12,5 miljoonalla eurolla ja solmi kesään 2030 ulottuvan sopimuksen.

Hän kipparoi hiljattain Brasilian alle 20-vuotiaiden ikäluokan Etelä-Amerikan mestariksi. Evening Standardin mukaan Santosin oli määrä liittyä Chelsean edustusjoukkueen vahvuuteen kisojen jälkeen, mutta lontoolaisseura ei ole kyennyt hankkimaan hänelle työlupaa, joten nuorukaiselle on etsitty lainaseuraa.

Chelsea haluaisi, että Santos pelaa touko-kesäkuussa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, koska se olisi hänelle hyvä kokemus ja auttaisi työluvan saamisessa.

Palmeiras ei ole kuitenkin valmis suostumaan moiseen ehtoon, koska se menettäisi Santosin tärkeässä vaiheessa kauttaan. Brassiseura haluaa itse päättää, saako Santos osallistua kisoihin vai ei.