Mestarien liigan neljännesvälierien avausosat pelattiin loppuun keskiviikkoiltana.

Manchester City jäi 1-1 -tasapeliin RB Leipzigin kanssa. Samalla varmistui, ettei yksikään valioliigaseura voittanut neljännesvälierien avausosaa. Borussia Dortmund voitti Saksassa Chelsean 1-0, AC Milan kukisti Tottenhamin Milanossa niin ikään 1-0 ja Real Madrid haki Liverpoolista tylyn 5-2 -vierasvoiton.

Liverpool on jo käytännössä menettänyt jatkopaikkamahdollisuutensa, mutta muut otteluparit ovat toistaiseksi täysin auki.

Chelsea pelasi laadukkaan ottelun Dortmundissa ja loi lukuisia maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui tuttuun tapaan ja samalla Dortmund kykeni rokottamaan käyttäen hyväksi harvat maalipaikkansa. Tottenham oli sen sijaan pahemman kerran tuuliajoilla Milanossa, ja AC Milan olisi paremmalla viimeistelyllä voinut voittaa ottelun suuremmallakin erolla.

Neljännesvälierien toiset osat pelataan maaliskuussa.