Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mielestä on selvää, että seuran on ”tehtävä jotain” ensi kesänä.

Kloppin suojatit on totuttu näkemään viime vuosina Valioliigan mestaruustaistossa, mutta kirjoitushetkellä Liverpool on sarjassa vasta kahdeksantena, kun hieman yli puolet kaudesta on pelattu.

– Tiedämme, että meidän on parannettava ja muutettava asioita, ja niin teemme, sanoi Klopp BBC:n mukaan.

– Emme voi tehdä sitä nyt, mutta on jo selvää, että meidän on tehtävä jotain kesällä. Toistaiseksi meidän on vain käytävä tämä läpi ja taisteltava.

Kloppin mukaan yksi syistä, miksi hän jatkoi sopimustaan kesään 2026 saakka oli se, että hän tiesi Liverpoolin muutosvaiheen olevan edessä. Monella pelaajalla on päättymässä sopimus tähän kauteen ja monet ovat esiintyneet alavireisesti, joten pelaajakauppoja lienee luvassa.

– Seuraa johdetaan siten, että rahaa ei heitellä ympäriinsä. Siirtojemme on onnistuttava aina. Se tekee siitä todella hankalaa, kommentoi Klopp.

– Emme voi tehdä neljää siirtoa ennen kuin tiedämme, kuka lähtee seurasta ja niin edelleen. Viime kausi ei sopinut isojen muutosten tekemiseen.

– Jos tässä seurassa haluaa tehdä muutoksia, emme voi vain hankkia pelaajia ja tajuta myöhemmin, että kukaan ei haluakaan lähteä. Se ei toimi niin.