Manchester United eteni torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälieriin voitettuaan Barcelonan 2-1 Old Traffordilla. Manchester United voitti otteluparin yhteismaalein 4-3.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag oli luonnollisesti hyvin onnellinen joukkueensa peliesityksestä ja jatkopaikasta.

– Tarvitset strategian, jonka päälle rakentaa, mutta tarvitset myös tuloksia saadaksesi vahvan uskon tekemiseesi. Tämä on uusi askel eteenpäin, koska jos voitat Barcelonan, voit voittaa kenet tahansa. Barcelona on yksi Euroopan parhaista joukkueista. Tämä oli uskomaton ilta.

Ten Hag muistutti, ettei Barcelonan voittaminen ole yksinkertaista.

– Mielestäni on mahtavaa voittaa Barcelona, joka johtaa La Ligaa kahdeksan pisteen erolla Real Madridiin, ja näimme Real Madridin tällä viikolla Mestarien liigassa, ten Hag viittasi Real Madridin 5-2 -vierasvoittoon Liverpoolista.

Hollantilaisluotsi kiitti etenkin vaihdosta kentälle tulleita pelaajia.

– Pelasimme loistavasti. Jokaisella on vahva usko tähän joukkueeseen. Sen voi nähdä vaihtopelaajistakin. He tulevat kentälle ja tuovat paljon energiaa, laatua ja erilaista dynamiikkaa otteluihin. Kaikki kentälle päässeet vaihtopelaajat pelasivat loistavasti ja ei ainoastaan tänään, vaan aiemminkin.