Manchester Unitedin pelaajalegendat Gary Neville ja Roy Keane pitivät sunnuntaina näkemästään, kun heidän entinen seuransa kaatoi Newcastlen 2-0 liigacupin finaalissa.

Kyseessä oli Unitedin ensimmäinen pokaali noin kuuteen vuoteen. Edellinen oli tullut keväällä 2017 Eurooppa-liigasta.

Neville, 48, ja Keane, 51, voittivat omalla urallaan lukuisia pokaaleja Manchester Unitedissa, mutta viime vuosina seuralle ei ole tullut samanlaista menestystä.

Kumpikin seuralegenda kiitti sunnuntain pokaalista manageri Erik ten Hagia, joka saapui Unitediin viime kesänä Ajaxista.

– Viime kauden lopussa osa noista pelaajista oli osa joukkuetta, jota minä ja muut Unitedin fanit leimasimme häpeälliseksi. Sitä oli kamalaa katsella. He olivat jakautuneet [eri leireihin]. Käänne on mullistava. On uskomatonta, mitä Erik ten Hag on tehnyt, sanoi Neville Sky Sportsilla.

– Tämä joukkue on vaarallinen mitali kaulassaan, koska haluaisin ajatella, että Erik ten Hag kehittää heitä taas seuraavien 12-18 kuukauden aikana

– He eivät ole lähelläkään Arsenalia tai Man Cityä, se on selvää. Mutta se, missä he ovat ja mitä he tekevät, on jotain, mitä en olisi kuvitellut puoli vuotta sitten.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Keanen mukaan Manchester Unitedissa näkyi merkkejä siitä, mitä punapaidan pukemisen pitäisi merkitä pelaajille.

– Erik ten Hag tuotiin yrittämään seuran uudelleenrakentamista ja tekemään siitä hieman kilpailukykyisempi.

– Olen ollut todella kriittinen sen suhteen, mitä on tapahtunut viime vuosina. En pitänyt siitä, mitä he edustivat. He eivät olleet joukkue, he eivät olleet yhtenäisiä. Ongelmia oli kentällä ja sen ulkopuolella, mutta se, mitä manageri on tehnyt lyhyessä ajassa, on fantastista.

– Edessä on paljon kovaa työtä. Pelaajien on käytettävä tätä ponnahduslautana, jotta he saisivat lisää pokaaleja tulevina vuosina. Siitä on kyse, kun pelaa Manchester Unitedissa.