Manchester Unitedin managerilegenda Sir Alex Ferguson uskoo, että joukkue tarvitsee vielä uuden hyökkääjän Marcus Rashfordin huippuesityksistä huolimatta.

Rashford, 25, johtaa Unitedin tämän kauden sisäistä maalipörssiä 25 osumallaan. Hän on osunut jo kerran useammin kuin Unitedin viime kauden paras maalintekijä Cristiano Ronaldo, joka jätti seuran marraskuussa.

Ronaldon korvaajaksi United hankki lyhyellä lainasopimuksella Wout Weghorstin Burnleystä, mutta hän on onnistunut maalinteossa vasta kerran. Lisäksi Weghorst on pelannut viime otteluissa hieman puolustavammassa keskikentän roolissa, vaikka hänet on totuttu näkemään hyökkäyksen piikkinä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka

@Squawka
Marcus Rashford has scored more goals across all club top-flight competitions than any other player in world football in 2023.

◎ 16 games
◉ 14 goals

He already has one trophy to show for it. 🏆

Ferguson toi aikanaan useita huippuhyökkääjiä Manchester Unitediin. Häneltä kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, onko hän nähnyt Unitedin hyökkääjää paremmassa vireessä kuin Rashford on tällä hetkellä. Managerilegenda tarkensi heti alkuun, että hän ei ajattele Rashfordia kärkipelaajana.

– Minusta hän ei ole keskushyökkääjä. Hän operoi vasemmalta laidalta fantastisesti.

– Hänen viimeistelynsä ovat aina hyviä, hän pitää aina vetonsa matalana, mikä on erittäin tärkeää hyökkääjälle. Ja hän on huippuvedossa.

Ferguson uskoo, että United tarvitsee toisen maalitykin keventämään Rashfordin taakkaa.

– Meidän kannaltamme valitettavasti hän (Rashford) on tärkein maalien lähde. Tarvitsisimme yhden lisää, mutta hän pystyy siihen nyt.

Lisää uutisia Manchester Unitedista