Chelsea on yhä kiinnostunut RB Leipzigin topparista Joško Gvardiolista, kertoo Times.

Kroatian maajoukkuepuolustaja oli lähellä siirtoa Chelseaan jo viime kesänä.

Lontoolaisseuran puheenjohtaja Todd Boehly neuvotteli Leipzigin kanssa noin 80 miljoonan euron siirtosummasta, mutta totesi lopulta summan liian suureksi.

Chelsea oli noihin aikoihin jo hankkinut Kalidou Koulibalyn 38 miljoonalla eurolla Napolista ja päässyt Leicesterin kanssa sopuun Wesley Fofanan 80,4 miljoonan euron siirrosta Stamford Bridgelle.

Viime tammikuussa Chelsea vahvisti toppariosastoaan vielä Benoît Badiashilellä, josta pulitettiin AS Monacolle 38 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

SPORF

@Sporf
Croatian sets his sights on the Premier League 🇭🇷🏆

RB Leipzig and Croatia centre back Josko Gvardiol, says he "wants to play in the Premier League" and was close to joining Leeds United in 2020 while he could have signed for Chelsea last summer.

#Gvardiol #PremierLeague

Gvardiol, 21, on ollut lontoolaisseuran tarkkailussa jo 17-vuotiaasta asti. Viime joulukuussa hän solmi Leipzigin kanssa kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen. Diili sisältää tiettävästi 110 miljoonan euron ulosostoklausuulin, joka astuu voimaan ensi kauden jälkeen.

Myös Manchester City ja Tottenham ovat kiinnostuneita Gvardiolista, joka on kertonut julkisesti, että hänen unelmansa on päästä pelaamaan Valioliigassa.

Vielä ei ole tiedossa, millaista summaa Leipzig vaatisi kroatialaistopparista ensi kesänä, mutta jos Valioliiga-seurat haluavat välttää hänen ulosostohintansa maksamisen, niiden on toimittava pikimmiten.

Chelsea on lehtitietojen mukaan neuvotellut Leipzigin kanssa jo yhdestä siirrosta ensi kesälle, sillä ranskalaishyökkääjä Christopher Nkunkun on määrä siirtyä Lontooseen kuluvan kauden päätyttyä.

Lisää siirtouutisia