Emiliano Martínez ei halua jättää Aston Villaa helpon ratkaisun toivossa.

Argentiinan maailmanmestarivahti pysyy uskollisena birminghamilaisseuralle ja haluaa saavuttaa pokaalin nykyisessä joukkuessaan.

Martínez, 30, on yhdistetty Qatarin MM-kisojen jälkeen pois Villasta Mestarien liigaa pelaaviin seuroihin. Argentiinalainen ei ole itse kiinnostunut helpon menestyksen tavoittelusta.

Sen sijaan Martínez haluaa tuoda Villalle ensimmäisen pokaalin vuoden 1996 Liigacupin voiton jälkeen.

– Haluan saavuttaa jotakin, mitä kukaan muu ei ole saavuttanut tai sen saavuttaminen on hyvin vaikeaa, Martínez kertoi Mirrorille.

– Ihmiset sanoivat Copa Américan ja MM-kisojen jälkeen, että Emi lähtisi ja siirtyisi Mestarien liigaa pelaavaan seuraan. Minä vain ajattelin, että se olisi ollut helpointa.

– On helppoa siirtyä vain Mestarien liigaa pelaavaan seuraan. Kaikki mitä olen tehnyt on näyttänyt helpolta, mutta tämä on ollut todellisuudessa minulle suuri haaste.

– MM-kisojen voittaminen 36 vuoden odotetuksen jälkeen Argentiinan kanssa? Oli haaste. Amerikan mestarin voittaminen Maracanalla 28 vuoden jälkeen? Se oli haaste. Euroopan mestarien voittaminen? Se oli haaste.

– Nyt meidän on saavutettava jotakin Aston Villassa 30 vuoden odotuksen jälkeen. Minut on luotu haasteita varten. En etsi ikinä helppoa ratkaisua.

Martínez siirtyi Villaan syyskuussa 2020 Arsenalista. Unai Emeryn miehistö on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 11.

LUE MYÖS!