Erling Haaland siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Manchester Cityyn.

Haaland on pelannut loistavan kauden uudessa seurassaan. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on Haaland viimeistellyt 33 ottelussa yhteensä 33 maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Haaland johtaa selvästi Valioliigan maalipörssiä.

Norjalaiskärjen agentti Rafaela Pimenta on antanut kauden mittaan kommentteja, joissa hän väittää Haalandin olevan jo miljardin euron arvoinen pelaaja siirtomarkkinoilla.

Pimentalta tiedusteltiin, missä pelaajat haluavat nykyisin pelata.

– On Valioliiga ja sitten on Real Madrid. Real Madridilla on jotain omalaatuista, joka tekee siitä pelaajien unelmaseuran. Real Madrid pitää sitä magiaa hengissä. Heillä ei ole tarjota samanlaista sarjaa, mutta heillä on Mestarien liiga, Pimenta sanoi Financial Timesin haastattelussa.

Pimentan mukaan Valioliiga on noussut pitkälti ylivoimaiseen asemaan pelaajien keskuudessa.

– Kun aloitin tässä bisneksessä ja sanoin pelaajalle, että vien sinut Englantiin, ensimmäinen vastaus oli, että mitä pelaaja oli tehnyt väärin joutuakseen Englantiin. Nyt kun kysyn pelaajalta, mikä on hänen tavoitteensa, on vastaus aina Valioliiga. Pelaaja ei mainitse Manchester Cityä, Chelseaa tai Arsenalia, vaan Valioliigan. Tämä on ensimmäinen kerta 25 vuoden aikana, kun kuulen valtaosan pelaajista haluavan siirtyä vain yhteen sarjaan, eikä tiettyyn seuraan. Se on ideaali tilanne agentille.