Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen sanoo, että hänen unelmansa on pelata Valioliigassa.

Osimhen, 24, on ollut tällä kaudella yksi kuumimmista hyökkääjistä koko Euroopassa. Nigerialaiskärki on pelannut 26 ottelua tehden niissä yhteensä 21 maalia ja syöttäen neljä.

Hänellä on kesään 2025 ulottuva sopimus Napolissa, joka johtaa kirjoitushetkellä Serie A:ta suvereenilla 15 pisteen erolla Internazionaleen. Potentiaalinen sarjamestaruus olisi Napolin ensimmäinen sitten kauden 1989-90.

– On uskomaton tunne pelata yhdessä maailman viidestä parhaasta liigasta, sanoi Osimhen Athleticin mukaan.

– Monet ihmiset maailmanlaajuisesti pitävät Valioliigaa parhaana ja vahvimpana liigana, mutta nyt olen yhdessä maailman parhaista liigoista, joka on Italian Serie A.

– Teen kovasti töitä varmistaakseni, että saavutan jonain päivänä unelmani pelata Valioliigassa, mutta kuten sanoin, se on prosessi, ja haluan vain jatkaa tätä vauhtia ja jatkaa menestymistä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Napoli's Victor Osimhen is recognized for being the best foreign athlete in Italy in 2022 🇳🇬

Osimhenin mukaan Italiassa on parhaat jalkapallokannattajat, joita hän on kohdannut. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa.

– Jalkapallo on erilaista Italiassa. Se on todella intensiivistä ja kannattajat ovat todella, todella äänekkäitä.

– Jopa silloin, kun emme ole pelaamassa, kun he näkevät pelaajan kadulla tai ravintolassa, he haluavat osoittaa rakkauttaan ja arvostustaan heitä kohtaan ja toivottaa heille hyvää ja jatkaa heidän tukemistaan. Siinä mielessä Serie A on minusta paras.

Osimhen on yhdistetty Valioliiga-seuroista varsinkin Manchester Unitediin, jonka odotetaan etsivän uutta hyökkääjää ensi kaudeksi.