Manchester United voitti torstai-iltana Betisin Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa 4-1.

Manchester United otti samalla vahvan kiinnityksen puolivälieräpaikkaan. Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan Sevillassa ensi viikolla.

Bruno Fernandes oli Manchester Unitedin kapteeni torstaisessa ottelussa. Fernandes pelasi hienon ottelun, mutta oli jälleen varsin räjähdysherkällä päällä. Fernandes riiteli vastustajien kanssa, eikä kyseessä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun pelaaja on päätynyt otsikoihin samasta syystä.

Manchester Unitedin ehdottomiin seuralegendoihin lukeutuva Paul Scholes toivoo Fernandesin muuttavan käytöstään.

– Kapteenin on oltava vaikutusvaltainen ja rauhallinen persoona, joka on samalla johtaja. Mielestäni Bruno ei ole ideaali kapteeni. Suurissa otteluissa, kun taistelet pokaaleista muun muassa Mestarien liigassa, olisi parempi jos kapteeni ei olisi niin tunteellinen, Scholes totesi BT Sportille.

Scholesin mukaan Fernandes on tottunut pelityyliinsä kotimaassaan Portugalissa, mutta sen pitäisi muuttua Englannin kentillä.

– Brunoa pyydettiin pelaamaan pelipaikalla, joka ei ole hänelle kaikista mukavin. Bruno teki uhrauksen. Näimme hänet hyvin turhautuneena joukkuetovereihinsa. Hän ei varmasti ole ylpeä siitä, mitä tapahtui. Nostat jatkuvasti kädet ilmaan ja lisäksi työnsit linjatuomaria. Opit virheistäsi. Tulet Portugalista ja siellä tuollaisia asioita tehdään koko ajan, mutta se ei ole hyväksyttävää Englannissa. Sinun on päästävä eroon siitä.