Tottenham putosi aiemmin tällä viikolla Mestarien liigasta hävittyään neljännesvälierissä AC Milanille yhteismaalein 0-1.

Otteluparin jälkimmäisen osan jälkeen Tottenhamin Richarlison latasi suorat sanat Antonio Contelle pienestä peliajastaan. Lue Richarlisonin kommentit täältä. Richarlison kuvaili kuluvaa kautta ”p*skaksi”.

Contelta kysyttiin mielipidettä Richarlisonin kommenteista perjantaisessa lehdistötilaisuudessa. Conten mukaan Richarlison on siinä oikeassa, että pelaajan kausi on ollut nimenomaan ”p*ska.”

– Richarlisonin kausi ei ole ollut hyvä. Hän oli siinä oikeassa. Hän aloitti kauden hyvin, mutta loukkaantui. Sitten hän meni MM-kisoihin ja sai toisen vakavan vamman. Richarlison on tehnyt nolla maalia Valioliigassa ja teki vain kaksi Mestarien liigassa, joten mielestäni hän oli todella rehellinen sanoessaan, ettei kausi ole ollut hyvä.

– Richarlisonin kausi ei ole kuitenkaan vielä ohi. Jos hän ansaitsee peliaikaa, annan hänelle sauman, Conte vakuutti.

Conte ei liiemmin pitänyt siitä, miten Richarlison puhui haastattelussaan jatkuvasti vain itsestään, eikä joukkueesta.

– Uskon hänen ymmärtäneen tehneensä virheen, koska jos puhut jatkuvasti vain itsestäsi ja itsestäsi, etkä meistä, tarkoittaa se sitä, että ajattelet vain itseäsi ja olet itsekäs. Toistan pelaajilleni sitä, että jos haluamme rakentaa jotain suurta ja taistella jostain tärkeästä, kuten menestyksestä ja pokaaleista, on meidän puhuttava meistä.