Tottenham putosi keskiviikkoiltana Mestarien liigasta. AC Milan voitti neljännesvälieräparin yhteismaalein 1-0 ja eteni puolivälieriin.

Tottenhamin Richarlison aloitti keskiviikkoisen ottelun varsin tuttuun tapaan penkiltä. Antonio Conte otti Richarlisonin kentälle 20 minuuttia ennen loppua.

Richarlison latasi ottelun jälkeen suorat sanat Contesta ja koko kaudesta. Richarlison on jäänyt Conten alaisuudessa hyvin pienelle vastuulle, vaikka Tottenham hankki hänet viime kesänä noin 58 miljoonalla eurolla Evertonista. Richarlison on Tottenhamin kaikkien aikojen toiseksi kallein hankinta.

– Olen rehellinen. Tämä kausi on ollut ihan p*ska. Olen ammattilainen ja teen kovasti töitä joka päivä. Haluan pelata. En ymmärtänyt Conten valintoja. Olin hyvässä iskussa ja Conte jätti minut taas penkille. Eilen hän testasi minua avauskokoonpanossa harjoituksissa ja nyt olin taas penkillä, Richarlison kummasteli TNT Sports Brasilin haastattelussa.

– Ottelua edeltävänä päivänä tein fyysisen testin kuntosalilla. Conte sanoi minulle, että jos testi sujuisi hyvin, olisin ottelussa mukana. Kun ottelu saapui ovelle, olin taas penkillä. Nämä ovat asioita, joita et voi ymmärtää. Emme voi pelata tällä tavalla, kun tarvitsemme maalin. Mielestäni Conten olisi pitänyt peluuttaa joukkuetta hyökkäävämmin etenkin toisella jaksolla.

Richarlison on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa yhteensä reilut 1100 minuuttia. Maaleja on syntynyt vain kaksi, ja nekin tulivat syyskuun alussa samassa Marseille-ottelussa.

LUE MYÖS: Tottenham-luotsi Antonio Conte: ”Ehkä saan potkut”