João Félix siirtyi tammikuussa Atléticosta lainalle Chelseaan.

Chelsea maksoi kevätkauden mittaisesta lainasta 11 miljoonaa euroa ja lisäksi maksaa Félixin palkan kokonaisuudessaan.

Félix on saanut Chelseassa mukavasti peliaikaa. Félix on esiintynyt pirteästi, mutta tehot ovat jääneet tuttuun tapaan piippuun. Seitsemässä ottelussa on syntynyt yksi maali. Maalisyöttötili on vielä avaamatta.

Relevon saamien tietojen mukaan Félix on hyvin onnellinen Chelseassa ja tekee kaikkensa jäädäkseen seuraan. Chelsean omistaja Todd Boehly neuvottelee lähitulevaisuudessa Atléticon kanssa Félixin pysyvästä siirrosta. Atlético on asettanut Félixille sadan miljoonan euron hintalapun.

Félix on kertonut julkisuudessa haluavansa pelata ensi kaudella Mestarien liigassa.

Chelsea on parhaillaan kymmenentenä Valioliigassa ja Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut jo 11 pisteen päähän, mutta Chelsea on edelleen mukana Mestarien liigassa voitettuaan neljännesvälierissä Borussia Dortmundin.