Trent Alexander-Arnold uskoo, ettei Liverpool halunnut Bournemouthin vieraana tarpeeksi voittoa.

Englannin maajoukkuepuolustaja nosti esille asenneongelman lauantain 0-1-tappiossa sarjanousijan vieraana.

Alexander-Arnoldin mielestä Liverpool ei antanut kaikkeaan voiton eteen.

– Nyt olemme siinä vaiheessa kautta, että jokainen seura tietää minkä puolesta he taistelevat. Bournemouth taistelee putoamista vastaan, Alexander-Arnold kommentoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Jokainen joukkue kuitenkin taistelee jostakin, joten kolmen pisteen saaminen olisi tärkeää. Nyt kun katson sitä uudestaan, he halusivat ehkä sitä voittoa enemmän. Sitä ei voi hyväksyä ja meidän täytyy pitää huoli, ettei tätä tapahdu enää koskaan.

Liverpoolilla on ensi viikon keskiviikkona edessä suuri Mestarien liigan neljännesvälieräottelu Real Madridin vieraana. Jürgen Kloppin miehistön on kirittävä avausosan 2-5-tappion jälkeen kolmen maalin ero kiinni.

Ottelu tulee olemaan Liverpoolin viimeinen ennen maajoukkuetaukoa.

– Meidän täytyy tehdä siinä jotakin erityistä. Keskittymisemme on täysin Real Madridissa ja että voimme tuoda kaikkemme siihen peliin tietäen että meillä on sen jälkeen päiviä aikaa palautua, Alexander-Arnold arvioi.

LUE MYÖS!