Michael Carrick on ehdolla West Hamin uudeksi päävalmentajaksi, jos seurajohto päättää antaa potkut David Moyesille, kertoo Times.

Moyesin tulevaisuus West Hamin päävalmentajana on vaakalaudalla. West Ham hävisi viime viikonloppuna Brightonille tylysti 0-4. Tuolloin englantilaismedian mukaan seurajohto ei vielä suunnitellut antavansa Moyesille potkuja.

Moyesin on kuitenkin käännettävä joukkueensa kurssi välittömästi. West Ham on parhaillaan sarjataulukossa 18. sijalla, eli putoamisviivan alapuolella. Timesin mukaan sunnuntainen Aston Villa -ottelu on hyvin tärkeä Moyesin tulevaisuuden kannalta.

41-vuotias Carrick valmentaa parhaillaan Marcus Forssin edustamaa Middlesbrough’ta. Middlesbrough taistelee noususta Valioliigaan. Middlesbrough on Mestaruussarjassa kolmantena ja jahtaa toisena olevaa Sheffield Unitedia, joka on neljän pisteen päässä Carrickin miehistöstä.

West Ham on tuttu seura Carrickille. Carrick liittyi West Hamin akatemiaan 16-vuotiaana ja pelasi seuran edustusjoukkueessa 153 ottelua ennen siirtoaan Tottenhamiin. Carrick edusti urallaan 12 vuoden ajan Manchester Unitedia.