Arsenal on vaarassa menettää hyökkäävän keskikenttäpelaajansa Ethan Nwanerin jollekin Valioliiga-kilpailijoistaan, kertoo Telegraph.

Nwanerista tuli viime syksynä Valioliiga-historian nuorin debytantti, kun hän pääsi Brentfordia vastaan vaihdosta kentälle vain 15 vuoden ja 181 päivän iässä.

Tässä kuussa 16 vuotta täyttävä Nwaneri on muun muassa Manchester Cityn ja Chelsean kiikarissa. Häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa suurimmista lupauksista koko Englannissa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

afcstuff

@afcstuff
🚨 Telegraph Sport understands Ethan Nwaneri is the subject of significant interest, with Manchester City & Chelsea understood to be among the clubs who have paid close attention to his development, although Arsenal have not yet given up hope of keeping him. [@SamJDean] #afc

Arsenalin akatemialle olisi iso takaisku menettää Nwaneri jollekin kilpailijoistaan. Viime vuonna Tykkimiesten riveistä Chelseaan lähti huippulupaava keskikenttäpelaaja Omari Hutchinson, 19, joka on esiintynyt sinipaitojen edustusjoukkueessa kahdesti tällä kaudella.

Akatemiatasolla Arsenal pyrkii yleensä tarjoamaan pelaajilleen sopimuksia, joihin sisältyy pelaajan urakehitykseen perustuvia bonuksia ja muita kannustimia.

Telegraphin mukaan nuori pelaaja ei voi allekirjoittaa ammattilaissopimusta ennen kuin hän täyttää 17 vuotta, mutta pelaaja voi tehdä stipendisopimuksen 16-vuotiaana.