Antonio Conten sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Sopimuksessa on optio ensi kaudesta. Osapuolet voivat halutessaan aktivoida kyseisen option, mutta The Athleticin saamien tietojen mukaan se on varsin epätodennäköistä.

Lähde kertoo Conten ja Tottenhamin seurajohdon keskustelevan tulevaisuudesta huhtikuun alussa.

Tottenhamin kausi on ollut vaikea. Tottenham on parhaillaan Valioliigassa neljäntenä, mutta se on pudonnut kaikista cup-kilpailuista. Tottenhamin loppukauden ainoa ja samalla suurin tavoite on päästä Valioliigassa neljän joukkoon, jotta se pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

Englantilaismedian mukaan Conte palaisi mielellään Italiaan kuluvan kauden jälkeen. Conte on valmentanut Tottenhamia noin puolentoista vuoden ajan. Contella ja Tottenhamin seurajohdolla on ollut tiettävästi varsin merkittäviä erimielisyyksiä liittyen seuran hankintapolitiikkaan siirtomarkkinoilla.

Tottenham putosi viime viikolla Mestarien liigasta hävittyään neljännesvälierissä AC Milanille yhteismaalein 0-1. Conte sanoi ottelun jälkeen, ettei poissulje mahdollisia potkuja.