Casemiro sai kauden toisen suoran punaisen korttinsa sunnuntaina, kun Manchester United ja Southampton päätyivät maalittomaan tasapeliin Old Traffordilla.

Casemiro taklasi rajusti Southamptonin Carlos Alcarazia. Casemiro sai aluksi keltaisen kortin, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen luvassa oli suora punainen.

Edellisestä suorasta punaisesta kortista ehti vierähtää vain noin viisi viikkoa. Casemiro sai silloin kolmen ottelun pelikiellon. Pelikielto päättyi 0-7 -tappioon päättyneessä Liverpool-sarjaottelussa. Nyt luvassa on jopa neljän ottelun pelikielto.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag puolustaa pelaajaansa. Ten Hag muistutti, ettei Casemiro ollut koskaan saanut suoraa punaista korttia ennen siirtoaan Valioliigaan.

– Tuomarit saapuivat tälle kaudelle sillä politiikalla, että me olemme Valioliiga, haluamme intensiteettiä ja voimaa kentälle. Casemiro on pelannut 500 ottelua Euroopassa, eikä hän ole koskaan saanut suoraa punaista korttia, ja nyt hänelle on annettu kaksi sellaista. Casemiro pelaa kovaa, mutta muita kunnioittaen, ten Hag summasi.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Casemiro pihalle suoralla punaisella! Menikö tuomio oikein? 🤔

#valioliiga