Manchester United etsii uutta hyökkääjää kesän siirtoikkunassa. Se on ollut selvää jo pitkän aikaa. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag haluaa joukkueeseensa uuden hyökkääjän.

Viime viikkoina useampi huippuhyökkääjä on yhdistetty siirtohuhuissa Manchester Unitediin. 

The Athleticin mukaan Manchester United on kiinnostunut Tottenhamin Harry Kanesta, mutta tiedostaa englantilaiskärjen siirtosumman nousevan suorastaan valtavaksi, joten seura on kääntänyt katseensa Napolin Victor Osimheniin ja Juventuksen Dusan Vlahovićiin. Osimhen ja Vlahović ovat todennäköisesti saatavilla hieman Kanea halvemmalla.

Bildin mukaan Manchester United valmistelee hyvin suurta tarjousta Eintracht Frankfurtille Randal Kolo Muanista.

24-vuotias Kolo Muani on pelannut tehokkaan kauden Eintrachtissa. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on Kolo Muani tehnyt 34 ottelussa yhteensä 16 maalia ja antanut peräti 14 maalisyöttöä. Kolo Muani oli mukana Ranskan MM-kisajoukkueessa. Kärki teki maalin MM-välierässä ja syötti toisen finaalissa.

Lähteen mukaan Eintracht olisi valmis luopumaan Kolo Muanista, jos se saa hänestä yli sadan miljoonan euron tarjouksen.